Routebeschrijving

Vanaf 27 maart 2024 is het tussen 15.00 uur en 19.00 uur op werkdagen niet mogelijk om ongestraft vanaf Lexmond of Vianen richting het Veldstudiecentrum te rijden in verband met de aanpak van sluipverkeer door de gemeente. U wordt geflitst bij de afslag naar Hei-en Boeicop, de Heicopperweg. Ook vertrekken via de A27 bij Lexmond is niet ongestraft tijdens die tijden.

Op andere secundaire wegen staan ook flitsers, waar de flitsers staan kunt u op het kaartje zien of op

https://www.vijfheerenlanden.nl/aanpak-sluipverkeer-vianen-lexmond

Het Veldstudiecentrum is tussen de tijden 15.00 uur en 19.00 uur op werkdagen wel bereikbaar vanaf de A2 via de afslag 12 Leerdam Everdingen. Neem de N484 richting Leerdam en na ongeveer 1,5 km de afslag Hei-en Boeicop. Rijdt deze weg door het dorp ongeveer 6 km door en u komt bij het veldstudiecentrum. In het weekend (zaterdag/zondag), op de rest van de dag buiten de aangegeven tijden (15.00 uur en 19.00 uur) is het wel mogelijk om vanaf Vianen of Lexmond (A27) aan te komen rijden.

Vertrekken: naar links de uitrit van het het veldstudiecentrum uit kunt u altijd richting Lexmond en dan de Provinciale weg naar Vianen (A2 en A27) nemen.

Vertrekken: naar rechts de uitrit van het het veldstudiecentrum uit dan kunt u via Zijderveld naar de A2.

Adres

Hei- en Boeicopseweg 147 A
4126 RH Hei- en Boeicop